Rozsdás pecsenye

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 1 kg felsál
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 evőkanál olaj
  • 2 sárgarépa
  • 1 zöldpaprika
  • 1 paradicsom
  • őrölt bors
  • 2 szem borókabogyó
  • késhegynyi pirospaprika

Elkészítés:
Az olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát meg a reszelt sárgarépát. A megsózott, megborsozott húsdarabot átsütjük rajta, a paprikával meghintjük, a fűszereket, a paprikát meg a paradicsomot belerakjuk, és egy kevés vízzel jó puhára pároljuk. A felszeletelt húsra szűrjük a mártást. (Jó ízű lesz a hús, ha párolás előtt egy kevés füstölt szalonnával is megtűzdeljük.)