Párizsi szelet recept
Hozzávalók:
- 70 dkg sertéscomb
- só ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
- kb 15 dkg liszt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1/2 dl tej
A sütéshez:
- kb 7 dl étolaj
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk.
A lisztet egy tányérba öntjük, egy másik tányérba ütjük a tojásokat, felverjük, majd a tejjel elkeverjük.
A húsokat először lisztbe, tojásba, majd újra lisztbe forgatjuk és a felforrósított olajban aranybarnára sütjük mindkét oldalát.
Tetszőleges körettel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »









