Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Paplanos hús recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • tetszés szerinti mennyiségű hús /1 kg karaj, comb, tarja pénztárca szerint/
    • 6 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • egy nagy pohár tejföl
    • reszelt sajt /de el is maradhat/

    Elkészítése:

    A karajt felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. 6 tojás sárgáját 1 nagy pohár tejföllel kikavarjuk, adunk hozzá ízlés szerint sót, borsot és a tojások habbá vert fehérjét. Egy tepsit kizsírozunk, belefektetjük a hús szeleteket, ráöntjük a tojásos tejfölt és sajtot reszelünk rá, de el is maradhat. Azután újra húst fektetünk, rá az öntet és így tovább, míg a hozzávalókból van. A tetejére sajtot reszelünk és forró sütőben aranysárgára sütjük. Nagyon finom és kiadós étel. Krumplipürével vagy majonézes krumplival tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá