Káposztával sült oldalas recept
Hozzávalók:
- 1 kg sertés oldalas
- 2 evőkanál olaj
- 70 dkg burgonya
- 40 dkg savanyú káposzta
- 2 pohár tejföl
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája - só, ételízesítő
Elkészítése:
A tepsi alját kiolajozzuk és a vastagra karikázott krumplival beterítjük. Tetejére rárakjuk az enyhén fűszerezett oldalasokat, majd az egészet beborítjuk a savanyú káposztával. A tepsit alufóliával letakarjuk, sütőbe rakjuk. Az ételt kb. két órán át 180-fokon sütjük, s végül a tetejére öntjük a tojásos tejfölt és még negyedórára fólia nélkül visszarakjuk pirítani.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

