Káposztával sült oldalas recept

Hozzávalók:
- 1 kg sertés oldalas
- 2 evőkanál olaj
- 70 dkg burgonya
- 40 dkg savanyú káposzta
- 2 pohár tejföl
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- só, ételízesítő
Elkészítése:
A tepsi alját kiolajozzuk és a vastagra karikázott krumplival beterítjük. Tetejére rárakjuk az enyhén fűszerezett oldalasokat, majd az egészet beborítjuk a savanyú káposztával. A tepsit alufóliával letakarjuk, sütőbe rakjuk. Az ételt kb. két órán át 180-fokon sütjük, s végül a tetejére öntjük a tojásos tejfölt és még negyedórára fólia nélkül visszarakjuk pirítani.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »