Mustárral és ketchuppal pácolt, rántott szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg sertéscomb vagy lapocka
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- ízlés szerint ketchup
- ízlés szerint mustár
Panírozáshoz:
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
Sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A húst szeletekre vágjuk, majd vékonyra kiklopfoljuk.
Minden szeletet sózunk és borsozunk, majd megkenjük mustárral és ketchuppal. Egy tálban letakarva a hűtőbe tesszük 1-2 éjszakára.
A panírozás a megszokott módon zajlik. A szeleteket először lisztbe, majd tojásba, végül zsemlemorzsába mártjuk.
A panírozás után mehet a forró olajba, ahol takarék lángon sütjük.
Papírtörlőn pihentetjük, ahol a felesleges olajat lecsepeg róla.
Köretnek burgonya salátát készítettem mellé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »