Mustáros mézes sült oldalas recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 kg oldalas
- 4 evőkanál méz
- 4 evőkanál mustár
- 1 dl szójaszósz
- só
- bors
- fokhagyma
- 2-3 dl víz
- 1 evőkanál olaj
- (és még bármilyen más fűszer ízlés szerint)
- 1 kg burgonya
Elkészítése:
A mézet a mustárt, a szóját, az olajat és a fűszereket egy kis tálban össze keverem. Az oldalast darabokra vágom, jól megmosom, majd megkenem a fűszer keverékkel.
Sokkal jobb lesz ha legalább egy órát állni hagyjuk, de ha lehet akkor egy éjszakát pácoljuk.
Tepsibe teszem, ráöntöm a pohár vizet, a megtisztított burgonyát mellé teszem, és kb egy másfél óra alatt készre sütöm. Fejes salátával az igazi!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.