Mustáros karajszeletek, baconnel sajttal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg karaj csont nélkül
- 40 dkg füstölt trappista sajt
- 1 cs. szeletelt bacon
- 4 ek. mustár
- 1 mk. morzsolt chili
- só
- steak bors
- grillfűszer
- étolaj
Elkészítése:
A karajt nagyobb szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, grillfűszerrel, steak borssal, chilivel megszórjuk, mustárral megkenjük és olajjal leöntve legalább egy órát állni hagyjuk, de még jobb ha egy napig pácoljuk. A szeleteket kevés olajon elősütjük. A sajtot szeletekre vágjuk. Az elősütött karaj szeleteket tepsibe vagy tűzálló tálba tesszük egymás mellé. Mindegyik húsra 1-1 szelet füstölt sajtot és 2-3 fél szelet bacont teszünk. Előmelegített sütőben pirosra sütjük. Zöldséges rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »