Mustáros karaj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 szelet sertéskaraj
- 1-2 fej lila hagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- dijoni mustár
- őrölt fekete bors
- 1/2-1 dl fehér száraz bor
- olaj (én olivát használtam, de a sima is megfelel)
Elkészítése:
A húst kicsit kiklopfoljuk, de nem kell annyira, mint a rántott húshoz. A mustárból, borsból és zúzott fokhagymából olajjal egy kenhető, de nem túl folyós pácot készítünk, és ezzel bekenjük a karaj szeleteket. Jó, ha van idejük a hűtőben 1-2 órát pihenni. Aztán sütőtálba tesszük a húst, és rákarikázzuk a hagymát, majd alá öntjük a bort. Fóliával letakarjuk, és közepes lángú sütőbe toljuk. Egy jó fél óra elég neki a fólia alatt, aztán hagyjuk, hogy a leve besűrűsödjön, a szeletek kicsit megpiruljanak.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mézen túl: a méhpempő valódi szuperélelmiszer, amit még kevesen ismernek (x)
Kevesen tudják, hogy a méhkaptár igazi értéke nemcsak a mézben rejlik, hane
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.03. szerda
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »