Morzsás hús recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 6-8 szelet csirkemellfilé vagy karaj
- 4 fej vöröshagyma
- fokhagymakrém
- zsemlemorzsa
- liszt
- őrölt pirospaprika
- olaj
- só
Elkészítése:
A húst kiklopofoljuk, megsózzuk mind a két oldalát és megkenjük a fokhagyma krémmel. Először zsemlemorzsába, majd a liszt és pirospaprika keverékében forgatjuk meg. Kevés, forró olajon hirtelen megsütjük mind a két oldalát. Ha megsült akkor tepsibe tesszük, rákarikázzuk a hagymát, vizet öntünk alá és alufóliával letakarva addig sütjük amíg a hús puha nem lesz. Levesszük az alufóliát és megpirítjuk a tetején a hagymát.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.