Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Morzsás hús recept

Morzsás hús
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 6-8 szelet csirkemellfilé vagy karaj
    • 4 fej vöröshagyma
    • fokhagymakrém
    • zsemlemorzsa
    • liszt
    • őrölt pirospaprika
    • olaj

    Elkészítése:

    A húst kiklopofoljuk, megsózzuk mind a két oldalát és megkenjük a fokhagyma krémmel. Először zsemlemorzsába, majd a liszt és pirospaprika keverékében forgatjuk meg. Kevés, forró olajon hirtelen megsütjük mind a két oldalát. Ha megsült akkor tepsibe tesszük, rákarikázzuk a hagymát, vizet öntünk alá és alufóliával letakarva addig sütjük amíg a hús puha nem lesz. Levesszük az alufóliát és megpirítjuk a tetején a hagymát.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá