Medvehagymával, szalonnával, krémsajttal töltött borda recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 nagy szelet karaj csont nélkül
- 1 csokor medvehagyma
- 2 db tömlős krémsajt
- 15 dkg bacon
- só
- őrölt fehér bors
- 20 dkg (teljes kiőrlésű) liszt
- 2-3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg (rozsos) zsemlemorzsa
- étolaj
Elkészítése:
A medvehagymát apróra, a bacont kis kockákra vágjuk. A bacont kipirítjuk, és leszűrjük. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Az apróra vágott medvehagymát és a bacont elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval, ha szükséges (a bacon sós!) és borssal. A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Párolt zöldséget készíthetünk mellé köretnek. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »