Májas-zöldséges ragu recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 40 dkg. sertés máj
- 30 dkg. leveszöldség
- 1-1 csokor petrezselyem, és kapor
- 1 tk. Majoranna
- 1 tk. tárkony
- 2 dl. tejföl
- 3 ek. olaj
- só, bors
Elkészítése: A zöldségeket 2 ek. olajon megpirítjuk, sózzuk majd 1dl vízzel felöntve puhára pároljuk. A maradék olajon az apró csíkokra szelt májat, hirtelen átsütjük. Megszórjuk tárkonnyal, majorannával, és borssal. Ha a zöldség már puha hozzákeverjük a májat, ráöntjük a tejfölt, megszórjuk kaporral, és a petrezselyem zöldjével. Burgonyafánkkal, vagy burgonya gombóccal tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.