Májas-zöldséges ragu recept

Hozzávalók:
- 40 dkg. sertés máj
- 30 dkg. leveszöldség
- 1-1 csokor petrezselyem, és kapor
- 1 tk. Majoranna
- 1 tk. tárkony
- 2 dl. tejföl
- 3 ek. olaj
- só, bors
Elkészítése: A zöldségeket 2 ek. olajon megpirítjuk, sózzuk majd 1dl vízzel felöntve puhára pároljuk. A maradék olajon az apró csíkokra szelt májat, hirtelen átsütjük. Megszórjuk tárkonnyal, majorannával, és borssal. Ha a zöldség már puha hozzákeverjük a májat, ráöntjük a tejfölt, megszórjuk kaporral, és a petrezselyem zöldjével. Burgonyafánkkal, vagy burgonya gombóccal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »