Májas karaj recept

Hozzávalók:
- 1 kg karaj
- 25 dkg májkrém
- 1 db vöröshagyma
- 1 ek mustár
- só, bors
Panírozáshoz:
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
A sütéshez:
- olaj
Elkészítése:
A karaj szeleteket vékonyra klopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk.
Elkészítjük a májas krémet, amihez a májat összekeverjük a lereszelt (vagy apróra kockázott) vöröshagymával és a mustárral. Ha kell, sózzuk és borsozzuk.
Amikor kis levet engedett az előre sózott hús, ezt a krémet rákenjük az egyik szelet húsra, majd befedjük a másikkal. Ezt addig ismételjük, míg el nem fogy a húsunk.
Ezután panírozzuk és bő olajban kisütjük.
Köretként bármit készíthetünk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »