Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Magyaróvári sertésborda recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 szelet kicsontozott karaj
    • 20 dkg gomba
    • 8 vékony szelet gépsonka
    • 8 vékony szelet ementáli vagy eidami sajt
    • 2 evőkanál olaj
    • 2 dkg vaj
    • 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
    • őrölt bors

    Elkészítés:
    A húst kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk, és az olajban ropogós pirosra sütjük. A vajban a hagymát megpirítjuk, és a megsózott, megborsozott, apróra vágott gombát addig pároljuk benne, amíg a saját levét el nem főtte. A hússzeleteket tűzálló tálra egymás mellé fektetjük, mindegyiket megkenjük a gombavagdalékkal. Mindegyikre egy sonkaszeletet, erre egy hajszálvékony sajtszeletet borítunk, és csak annyi időre tesszük a sütőbe, amíg a tetejére a sajt rá nem olvadt.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá