Magyaróvári sertésborda recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 8 szelez sertésborda
- 8 szelet gépsonka
- 8 szelet óvári sajt
- 20 dkg gomba / üveges/
- 1 fej vöröshagyma
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 evőkanálnyi ketchup
- 1 evőkanál zsemlemorzsa
- 15 dkg vaj
- a sütéshez olaj
- kevés liszt
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát megpároljuk a vajon, hozzá adjuk a gombát és együtt tovább sütjük, mig a zsírjára nem pirul.
Sóval borsalt összekeverjük, majd beletesszük az egy tojást jól elkeverve, majd hozzáadjuk a zsemlemorzsát és a ketchupot , tovább keverve készre sütjük.
A húsokat ha vastag megütögetjük, sózzuk , borsozzuk majd lisztbe forgatjuk.
A felforrósodott olajban hirtelen kisütjük mindkét oldalát.
A kisütött húsokat egy jénaiba tesszük, majd ráhalmozzuk a gombás pépet arra a gépsonkát majd a sajtot.
30-40 percig sütjük, majd rizzsel és sült burgonyával tálaljuk.
Jó étvágyat!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »

