Magyaróvári sertésborda recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 szelez sertésborda
- 8 szelet gépsonka
- 8 szelet óvári sajt
- 20 dkg gomba / üveges/
- 1 fej vöröshagyma
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 evőkanálnyi ketchup
- 1 evőkanál zsemlemorzsa
- 15 dkg vaj
- a sütéshez olaj
- kevés liszt
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát megpároljuk a vajon, hozzá adjuk a gombát és együtt tovább sütjük, mig a zsírjára nem pirul.
Sóval borsalt összekeverjük, majd beletesszük az egy tojást jól elkeverve, majd hozzáadjuk a zsemlemorzsát és a ketchupot , tovább keverve készre sütjük.
A húsokat ha vastag megütögetjük, sózzuk , borsozzuk majd lisztbe forgatjuk.
A felforrósodott olajban hirtelen kisütjük mindkét oldalát.
A kisütött húsokat egy jénaiba tesszük, majd ráhalmozzuk a gombás pépet arra a gépsonkát majd a sajtot.
30-40 percig sütjük, majd rizzsel és sült burgonyával tálaljuk.
Jó étvágyat!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »