Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Magyaróvári sertésborda recept

Magyaróvári sertésborda
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 szelez sertésborda
    • 8 szelet gépsonka
    • 8 szelet óvári sajt
    • 20 dkg gomba / üveges/
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 evőkanálnyi ketchup
    • 1 evőkanál zsemlemorzsa
    • 15 dkg vaj
    • a sütéshez olaj
    • kevés liszt

    Elkészítése:

    Az apróra vágott hagymát megpároljuk a vajon, hozzá adjuk a gombát és együtt tovább sütjük, mig a zsírjára nem pirul.

    Sóval borsalt összekeverjük, majd beletesszük az egy tojást jól elkeverve, majd hozzáadjuk a zsemlemorzsát és a ketchupot , tovább keverve készre sütjük.

    A húsokat ha vastag megütögetjük, sózzuk , borsozzuk majd lisztbe forgatjuk.

    A felforrósodott olajban hirtelen kisütjük mindkét oldalát.

    A kisütött húsokat egy jénaiba tesszük, majd ráhalmozzuk a gombás pépet arra a gépsonkát majd a sajtot.

    30-40 percig sütjük, majd rizzsel és sült burgonyával tálaljuk.

    Jó étvágyat!!

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá