Lucskoskáposzta sertésoldalassal recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 kg. fejes káposzta
- 40 dkg. sertésoldalas
- 1 kk. köménymag
- 5 dkg. zsír
- 2 ek. liszt
- 1 fej hagyma
- 1 dl. tejföl
- 1 cs. kapor
- só, bors
Elkészítése: A felszelt káposztát sós, köménymagos vízben az oldalassal együtt megfőzzük. Zsírral,liszttel, apróra vágott hagymával világos rántást készítünk. Hideg vízzel felengedjük, és berántjuk vele a megfőtt káposztát. Hozzákeverjük a tejfölt,kevés kaprot, fűszerezzük és felforraljuk. Tálaláskor tejföllel, kaporral díszítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.