Lucskoskáposzta sertésoldalassal recept

Hozzávalók:
- 1 kg. fejes káposzta
- 40 dkg. sertésoldalas
- 1 kk. köménymag
- 5 dkg. zsír
- 2 ek. liszt
- 1 fej hagyma
- 1 dl. tejföl
- 1 cs. kapor
- só, bors
Elkészítése: A felszelt káposztát sós, köménymagos vízben az oldalassal együtt megfőzzük. Zsírral,liszttel, apróra vágott hagymával világos rántást készítünk. Hideg vízzel felengedjük, és berántjuk vele a megfőtt káposztát. Hozzákeverjük a tejfölt,kevés kaprot, fűszerezzük és felforraljuk. Tálaláskor tejföllel, kaporral díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »