Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kontyos karaj burgonyás gofrival recept

Kontyos karaj burgonyás gofrival
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 8 szelet karaj
    • 3 zsemle
    • 3 dl tej
    • 1 fej hagyma
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 doboz májpástétom (lehet bármely májkrém,ki mit szeret)
    • bors
    • szerecsendió
    • majoránna
    • petrezselyemzöld felaprítva
    • 5 dkg reszelt sajt
    • 2 evőkanál olaj

    Elkészítése:
    A hússzeleteket megsózzuk, kiverjük, megborsozzuk, és egy kevés olajban hirtelen mindkét oldalukat megsütjük. Olajban világosra pirítunk egy fej apróra vágott vöröshagymát. Elkeverjük a tejbe áztatott, jól elmorzsolt zsemlékkel, a májkrémmel, majoránnával, szerecsendióval, sóval, borssal, a tojásokkal,petrezselyemzölddel.
    Keverőgéppel jó simára kikevertem. A hússzeletekre rakjuk.
    Egy tepsit vagy hőálló edényt kivajazunk,a hússzeleteket lerakjuk,rá a tölteléket és sütőben megsütjük. A pecsenyelével közben locsolgatjuk. A sütőből kivéve azonnal megszórjuk reszelt sajttal, és forrón tálaljuk.

    Burgonyás gofri:
    A krumplit megfőzzük,megpucoljuk,lereszeljük. Olajon egy kisebb,apróra vágott hagymát üvegesre párolunk,hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet. Összekeverjük a krumplival,sózzuk,kicsi őrölt szerecsendiót hintünk rá és sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá