Hozzávalók:
Elkészítése:
A hússzeleteket megsózzuk, kiverjük, megborsozzuk, és egy kevés olajban hirtelen mindkét oldalukat megsütjük. Olajban világosra pirítunk egy fej apróra vágott vöröshagymát. Elkeverjük a tejbe áztatott, jól elmorzsolt zsemlékkel, a májkrémmel, majoránnával, szerecsendióval, sóval, borssal, a tojásokkal,petrezselyemzölddel.
Keverőgéppel jó simára kikevertem. A hússzeletekre rakjuk.
Egy tepsit vagy hőálló edényt kivajazunk,a hússzeleteket lerakjuk,rá a tölteléket és sütőben megsütjük. A pecsenyelével közben locsolgatjuk. A sütőből kivéve azonnal megszórjuk reszelt sajttal, és forrón tálaljuk.
Burgonyás gofri:
A krumplit megfőzzük,megpucoljuk,lereszeljük. Olajon egy kisebb,apróra vágott hagymát üvegesre párolunk,hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet. Összekeverjük a krumplival,sózzuk,kicsi őrölt szerecsendiót hintünk rá és sütjük.