Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kolbásszal töltött karaj recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg karaj
    • 1 hosszú szál kolbász
    • 1 evőkanál olaj
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 gerezd fokhagyma
    • 1 csomó új sárgarépa

    Elkészítés:
    A karajt kicsontozzuk, és a közepét hosszában hegyes késsel átszúrjuk. A vágást egy kissé kitágítjuk, és egy szál kolbászt (debrecenit vagy gyulait) belehúzunk. A húst kívülről megsózzuk, a forró olajban megforgatjuk, a kétféle hagymát meg a karikákra vágott répát mellédobjuk, és egy kevés vízzel jó puhára pároljuk. Végül nagy lángon (vagy a sütőben) megpirítjuk, és felszeletelve, áttört levével leöntve tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá