Kolbásszal töltött tarja recept

Hozzávalók:
- 4 szelet tarja
- 1 ek csípős piros arany
- 1 ek mustár
- 12 szelet bacon
- 1 szál füstölt kolbász
- 15 dkg füstölt sajt
Elkészítése:
A tarja szeleteket kiverjük, majd a piros arany és mustár keverékével vékonyan megkenjük őket.
Egy őzgerinc formát alufóliával kibélelünk, a szalonnát belefektetjük. A reszelt sajt felét beleszórjuk, 2 szelet tarját ráfektetünk. A kolbászt lapjában kettévágjuk és egymás mellé téve a húsra helyezzük.
Erre kerül a másik 2 szelet tarja, amit egyenletesen beszórunk a maradék reszelt sajttal.
A szalonna szeleteket a tetejére hajtjuk, majd a fóliával becsomagoljuk.
Egy tepsibe tesszük és sütőben 200 fokon, 1,5 óra alatt készre sütjük.
Ha elkészült, kiborítjuk az őzgerincből, lehúzzuk róla a fóliát és így még visszatoljuk a sütőbe, hogy az őzgerinces fele is megpiruljon. Ehhez már csak 5-10 perc szükséges.
Hagyjuk kihűlni, legjobb ha másnap szeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »