Karajszeletek krumplis, sajtos bundában recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 10 dkg trappista sajt
- só
- étolaj
- őrölt fekete bors
- 2 db burgonya
- 10 dkg liszt / plusz 5-6 dkg a hús lisztezéséhez /
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Előkészítés:
A húst kiklopfoljuk, sózzuk. A burgonyát megtisztítjuk és a sajttal együtt, nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük.
Elkészítés:
A tojással, reszelt burgonyával, sajttal, liszttel és kevés vízzel sűrű masszát keverünk. Ízesítjük sóval és őrölt borssal. A húst lisztezzük, a masszába forgatjuk, és bő olajban kisütjük.
Köretnek párolt zöldséget készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

