Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Karajszeletek krumplis, sajtos bundában recept

Karajszeletek krumplis, sajtos bundában
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet karaj csont nélkül
    • 10 dkg trappista sajt
    • étolaj
    • őrölt fekete bors
    • 2 db burgonya
    • 10 dkg liszt / plusz 5-6 dkg a hús lisztezéséhez /
    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    Előkészítés:

    A húst kiklopfoljuk, sózzuk. A burgonyát megtisztítjuk és a sajttal együtt, nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük.

    Elkészítés:

    A tojással, reszelt burgonyával, sajttal, liszttel és kevés vízzel sűrű masszát keverünk. Ízesítjük sóval és őrölt borssal. A húst lisztezzük, a masszába forgatjuk, és bő olajban kisütjük.

    Köretnek párolt zöldséget készítettem mellé.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá