Karajszeletek krumplis, sajtos bundában

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 10 dkg trappista sajt
  • étolaj
  • őrölt fekete bors
  • 2 db burgonya
  • 10 dkg liszt / plusz 5-6 dkg a hús lisztezéséhez /
  • 1 db tojás

Előkészítés:

A húst kiklopfoljuk, sózzuk. A burgonyát megtisztítjuk és a sajttal együtt, nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük.

Elkészítés:

A tojással, reszelt burgonyával, sajttal, liszttel és kevés vízzel sűrű masszát keverünk. Ízesítjük sóval és őrölt borssal. A húst lisztezzük, a masszába forgatjuk, és bő olajban kisütjük.

Köretnek párolt zöldséget készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!