Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kapros sertéstokány recept

Kapros sertéstokány
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • fél kg sertéslapocka
    • zsír vagy olaj a sütéshez
    • 2 dl tejföl, egy csokor kapor
    • 3 dkg liszt
    • egy fej aprított vöröshagyma

    Elkészítése:

    A zsiradékon a hagymát megpirítjuk, majd rátesszük a kisujjnyi metéltre vágott, megmosott húst. Sózzuk, borsozzuk, vizet öntünk alá és megpároljuk.Ha megpuhult ráhintjük az apróra vagdalt kaprot, majd a lisztből és tejfölből készített habarást, majd felforraljuk. Párolt rizzsel vagy burgonyakörettel és salátával tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá