Káposztás-mustáros tarja recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 8 szelet tarja
- 80 dkg savanyú káposzta
- 1 kg burgonya
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
- 3 ek mustár
- kevés napraforgó olaj
Elkészítése:
A húsokat kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és bekenjük mustárral. Kevés olajon hirtelen elősütjük mind a két oldalát a húsnak, majd tepsibe sorakoztatjuk őket. A káposztát kimossuk és egy serpenyőben megpároljuk. A burgonyát megpucoljuk, megmossuk és lereszeljük. Összekeverjük a tojásokkal, a káposztával és ízesítjük sóval, borssal. A húsra halmozzuk a káposztás keveréket, lefedjük alufóliával és 50 percig magas lángon sütjük. Sütés után 10 percig, alufólia nélkül pirítjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.