Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Káposztaágyon sült kolbász recept

Káposztaágyon sült kolbász
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 20 dkg savanyú káposzta
    • 2 fej vöröshagyma
    • ízlés szerint só, bors
    • ízlés szerint őrölt kömény
    • 1 pár sütnivaló kolbász
    • kevés zsír

    Elkészítése:

    A szeletekre vágott hagymát zsíron megdinszteljük és fűszerezzük.

    Egy tepsiben elterítjük a káposztát, ráöntjük a párolt hagymát, majd a kolbászt rátesszük.

    Mehet a 200 fokos sütőbe, ahol kb 30 perc alatt ropogósra sül.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá