Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hús zöldséges raguval recept

Hús zöldséges raguval
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 0.5 kg sertéscomb
    • 40 dkg fagyasztott zöldség (én franciasaláta alapot használtam)
    • olaj
    • 2 fej vöröshagyma
    • bors
    • pirospaprika
    • delikát

    Elkészítése:

    A húst apró kockára vágjuk. A hagymát olajon megdinszteljük, rátesszük a húst. Ha kifehéredett 1 dl vízzel felöntjük és minden fűszerből kb. 1 teáskanálnyit teszünk bele.

    Fedő alatt 1 óráig pároljuk. Az elpárolgott vizet folyamatosan pótoljuk! A már majdnem puha húshoz hozzáadjuk a zöldséget és még 20 percig főzzük.

    Köretnek rizs vagy kockára vágott sült burgonya illik mellé.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá