Hús zöldséges raguval recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 0.5 kg sertéscomb
- 40 dkg fagyasztott zöldség (én franciasaláta alapot használtam)
- olaj
- 2 fej vöröshagyma
- só
- bors
- pirospaprika
- delikát
Elkészítése:
A húst apró kockára vágjuk. A hagymát olajon megdinszteljük, rátesszük a húst. Ha kifehéredett 1 dl vízzel felöntjük és minden fűszerből kb. 1 teáskanálnyit teszünk bele.
Fedő alatt 1 óráig pároljuk. Az elpárolgott vizet folyamatosan pótoljuk! A már majdnem puha húshoz hozzáadjuk a zöldséget és még 20 percig főzzük.
Köretnek rizs vagy kockára vágott sült burgonya illik mellé.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.