Hús zöldséges raguval

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 0.5 kg sertéscomb
  • 40 dkg fagyasztott zöldség (én franciasaláta alapot használtam)
  • olaj
  • 2 fej vöröshagyma
  • bors
  • pirospaprika
  • delikát

Elkészítése:

A húst apró kockára vágjuk. A hagymát olajon megdinszteljük, rátesszük a húst. Ha kifehéredett 1 dl vízzel felöntjük és minden fűszerből kb. 1 teáskanálnyit teszünk bele.

Fedő alatt 1 óráig pároljuk. Az elpárolgott vizet folyamatosan pótoljuk! A már majdnem puha húshoz hozzáadjuk a zöldséget és még 20 percig főzzük.

Köretnek rizs vagy kockára vágott sült burgonya illik mellé.