Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hagymás sertésborda recept

Hagymás sertésborda
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 csont nélküli sertéskaraj
    • 2 vöröshagyma
    • 1 kaliforniai paprika
    • bors
    • 2 ek olívaolaj

    Köret:

    • 1 kg burgonya
    • 3 ek vaj

    Elkészítése:

    A húst enyhén kiveregetjük, megborsozzuk, és sózzuk. 30 percig hagyjuk állni, majd forró olajon kérget sütünk rá. Kivesszük egy tálra.

    A hagymákat felszeleteljük, és a pecsenyelében átforgatva megsütjük az aprított paprikával együtt. A húst visszarakjuk a serpenyőbe, és a hagymás keverékkel alufóliával letakarva puhára sütjük. Közben ha a levét elsülné, tegyünk alá vizet.

    Eltávolítjuk a fóliát, és zsírjára sütjük.

    Burgonyapürével kínáljuk: a burgonyát meghámozzuk, és kockákra vágjuk. Sós vízben puhára főzzük. Burgonyatörővel összetörjük, és vajjal elkeverjük. Ha kell, sózzuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá