Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Göngyölt vagdalt hús recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg darált sertéshús
    • 25 dkg vastag füstölt szalonna
    • 1 kiskanál olaj
    • 3 dkg vaj
    • 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 sárgarépa
    • 1 darabka zeller
    • 2 zöldpaprika
    • őrölt bors

    Elkészítés:
    A húst az olajban megpirított hagymával, a tojással, sóval, meg a borssal összegyúrjuk. A vajban megpároljuk a reszelt sárgarépát, a zellert, meg a zöldpaprikát, és megsózzuk. A szalonnát vékonyan felszeleteljük, mindegyikre jó ujjnyi vastag húsvagdalékot terítünk, a közepükre pedig egy kupac párolt zöldséget rakunk. A szalonnát a hússal meg a zöldséggel együtt összegöngyöljük és átkötjük. A kis tekercseket tűzálló tálra egymás mellé fektetjük, és a sütőben addig sütjük, amíg a szalonna ropogósra nem pirult. Kívülről a szalonna, belülről a párolt zöldségfélék különlegesen jó ízt adnak a húsnak.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá