Göngyölt sertésborda rántva recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 60 dkg sertéskaraj
- 10 dkg óvári sajt
- 4 szelet gépsonka
- 3 ek. liszt
- 2 db. FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 ek. morzsa
- só
Elkészítése: A kicsontozott karajt vékonyra kiverjük. Sózzuk, a sajtból 4 rudat vágunk, a húsra tesszük egy szelet sonkával együtt, és felgöngyöljük. Lisztbe tojásba morzsába forgatjuk, és mérsékelten meleg olajban lassan kisütjük. Párolt rizzsel, tartármártással kínáljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.