Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás sertés pörkölt teljes kiőrlésű nokedlivel recept

Gombás sertés pörkölt teljes kiőrlésű nokedlivel
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1/2 kg sertés comb vagy lapocka
    • 1 doboz konzervgomba
    • 1 nagyobb fej hagyma
    • 1 gerezd fokhagyma
    • bors
    • mangalicazsír
    • majoránna
    • piros paprika
    • 1 db paradicsom
    • 3 karika zöldpaprika

    Nokedlihez:

    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 dl víz
    • 4 evőkanál teljes kiőrlésű liszt

    Elkészítése:

    A kockára vágott hagymával a húst megpirítjuk a mangalicazsíron. Sózzuk és paprikázzuk, kis vízzel felöntjük, belekarikázzuk a zöldpaprikát és a paradicsomot. A többi fűszert ízlés szerint hozzáadjuk, majd annyi vízzel felöntjük, hogy ellepje. Amikor már félig kész a hús, akkor jöhet a gomba.

    A nokedlihez a tojásokat kikeverjük vízzel, majd sózzuk kicsit. A lisztet hozzáadva megfelelő sűrűségűre keverjük. Forró sós vízbe szaggatjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá