Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás, göngyölt sertéskaraj recept

Gombás, göngyölt sertéskaraj
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet karaj csont nélkül
    • grillfűszer
    • étolaj

    A töltelékhez:

    • 1 fej vöröshagyma
    • 40 dkg gomba
    • petrezselyem zöld
    • őrölt bors
    • étolaj

    Elkészítése:

    A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A vöröshagymát és a petrezselymet apróra vágjuk. A gombát megmossuk, felszeleteljük.

    Kevés olajon megdinszteljük a hagymát. Rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk míg elfövi a levét. Hozzáadjuk a petrezselymet és levesszük a tűzről.

    A hússzeleteket étolajjal megkent és grillfűszerrel megszórt alufóliára terítjük, egyik oldalukra teszünk a gombás töltelékből, majd a karajszeleteket felgöngyöljük és szorosan alufóliába csavarjuk. A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 35-40 percet sütjük.

    Köretnek csípős sült zöldségeket készítettem mellé.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá