Hozzávalók:
A töltelékhez:
Elkészítése:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A vöröshagymát és a petrezselymet apróra vágjuk. A gombát megmossuk, felszeleteljük.
Kevés olajon megdinszteljük a hagymát. Rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk míg elfövi a levét. Hozzáadjuk a petrezselymet és levesszük a tűzről.
A hússzeleteket étolajjal megkent és grillfűszerrel megszórt alufóliára terítjük, egyik oldalukra teszünk a gombás töltelékből, majd a karajszeleteket felgöngyöljük és szorosan alufóliába csavarjuk. A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 35-40 percet sütjük.
Köretnek csípős sült zöldségeket készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!