Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fordított hús recept

Fordított hús
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg sertéshús

    Panírhoz:

    • zsemlemorzsa
    • tojás
    • liszt

    Továbbá:

    • 5 dl víz
    • 4 ek ketchup
    • 3 ek mustár
    • 5 dkg margarin
    • 1 kk ételízesítő
    • só (ízlés szerint)
    • 1 nagy fej vöröshagyma

    Elkészítése:

    A húst felszeleteljük, megmossuk, és kiklopfoljuk, majd besózzuk.

    Ezután FORDÍTOTT sorrendben bepanírozzuk a hússzeleteket, vagyis: először morzsába, majd felvert tojásba, végül pedig a lisztbe.

    Hirtelen kisütjük forró olajban, majd tepsibe fektetjük. Vöröshagyma karikákat szeletelünk, és a húsokra rátesszük.

    A víz, ketchup, mustár, margarin, ételízesítő keverékét felforraljuk, majd a húsokra öntjük.

    Fólia alatt a sütőben kb. 45 perc alatt készre sütjük.

    Jó étvágyat kívánok!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá