Fordított hús recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg sertéshús
Panírhoz:
- zsemlemorzsa
- tojás
- liszt
Továbbá:
- 5 dl víz
- 4 ek ketchup
- 3 ek mustár
- 5 dkg margarin
- 1 kk ételízesítő
- só (ízlés szerint)
- 1 nagy fej vöröshagyma
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, megmossuk, és kiklopfoljuk, majd besózzuk.
Ezután FORDÍTOTT sorrendben bepanírozzuk a hússzeleteket, vagyis: először morzsába, majd felvert tojásba, végül pedig a lisztbe.
Hirtelen kisütjük forró olajban, majd tepsibe fektetjük. Vöröshagyma karikákat szeletelünk, és a húsokra rátesszük.
A víz, ketchup, mustár, margarin, ételízesítő keverékét felforraljuk, majd a húsokra öntjük.
Fólia alatt a sütőben kb. 45 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat kívánok!
Forrás: https://tundikonyha.blogspot.hu/
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.