Fordított hús recept

Hozzávalók:
- 1 kg sertéshús
Panírhoz:
- zsemlemorzsa
- tojás
- liszt
Továbbá:
- 5 dl víz
- 4 ek ketchup
- 3 ek mustár
- 5 dkg margarin
- 1 kk ételízesítő
- só (ízlés szerint)
- 1 nagy fej vöröshagyma
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, megmossuk, és kiklopfoljuk, majd besózzuk.
Ezután FORDÍTOTT sorrendben bepanírozzuk a hússzeleteket, vagyis: először morzsába, majd felvert tojásba, végül pedig a lisztbe.
Hirtelen kisütjük forró olajban, majd tepsibe fektetjük. Vöröshagyma karikákat szeletelünk, és a húsokra rátesszük.
A víz, ketchup, mustár, margarin, ételízesítő keverékét felforraljuk, majd a húsokra öntjük.
Fólia alatt a sütőben kb. 45 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »