Fordított hús recept

Hozzávalók:
- 1 kg sertéshús
Panírhoz:
- zsemlemorzsa
- tojás
- liszt
Továbbá:
- 5 dl víz
- 4 ek ketchup
- 3 ek mustár
- 5 dkg margarin
- 1 kk ételízesítő
- só (ízlés szerint)
- 1 nagy fej vöröshagyma
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, megmossuk, és kiklopfoljuk, majd besózzuk.
Ezután FORDÍTOTT sorrendben bepanírozzuk a hússzeleteket, vagyis: először morzsába, majd felvert tojásba, végül pedig a lisztbe.
Hirtelen kisütjük forró olajban, majd tepsibe fektetjük. Vöröshagyma karikákat szeletelünk, és a húsokra rátesszük.
A víz, ketchup, mustár, margarin, ételízesítő keverékét felforraljuk, majd a húsokra öntjük.
Fólia alatt a sütőben kb. 45 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat kívánok!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »