Fordított hús recept

Hozzávalók:
- 50-60 dkg rántott szeletnek való hús
- 1 fej vöröshagyma
- reszelt sajt
- só
- bors
Panírozáshoz:
- zsemlemorzsa
- tojás
- liszt
Öntethez:
- fél liter víz
- 3 ek mustár
- 3 ek ketchup
- kevés házi ételízesítő
Elkészítése:
A felszeletelt karajt kiklopfoljuk nem túl vékonyra, sózzuk, borsozzuk,állni hagyjuk kis ideig. A húsokat fordítva bepanírozzuk először zsemlemorzsába, majd tojásba és végül lisztbe. Kevés zsiradékon hirtelen kisütjük a húsokat.
Tepsibe egymás mellé tesszük, ha nagyobb adagban készül, akkor tehetjük egymásra is csak tegyünk a húsok közé pirított vöröshagymát és reszelt sajtot.Az egy fej apróra vágott vöröshagymát zsiradékon megfuttatjuk és az elősütött húsokra osztjuk, majd ízlés szerint reszelt sajtot szórunk rá.
Az öntethez valókat alaposan összekeverjük és ráöntjük a húsokra. Kb 170- 180 fokon addig sütjük míg az öntetet felszívja.
Tipp:
Nagyon finom érdemes kipróbálni. Az arányokat mindenki ízlés szerint variálhatja.
A receptet köszönöm Berciné Ilikének. :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »