Fokhagymás tejben pácolt sertéstarja cornflakes panírban recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A hús pácolásához:
- 4 nagyobb szelet sertés tarja
- 1/2 l tej
- só
- 3-4 gerezd fokhagyma
A panírozáshoz:
- finom liszt
- tojás
- natúr corn flakes
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és bedörzsöljük az átnyomott fokhagymával. Tejet öntünk rá és legalább egy órára a hűtőbe tesszük. A pácolást előző nap is elvégezhetjük. Minél többet pácolódik annál puhább és finomabb lesz a hús!
A húst lecsepegtetjük, papír törlőn leszárítjuk és a szokásos módon bepanírozzuk annyi különbséggel,hogy zsemlemorzsa helyett apróra tört corn flakes-t használunk majd bő olajban közepes lángon kisütjük. A köretnek párolt rizst, vajban párolt brokkolit és bébi répát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »