Fokhagymás szelet recept

Hozzávalók:
- 40 dkg karaj szeletelve
- 10 dkg liszt
- olaj
- fél fokhagyma
- só, bors, fűszerpaprika
- erős Pista (de ez nem muszáj)
- csontalaplé (de jó a víz is )
- 0,5 kg burgonya ( vagy Mirelit )
Elkészítése:
A húsokat kiklopfoljuk,egy serpenyőbe kevés olajat öntünk. Amikor forró az olaj beletesszük a lisztbe forgatott hússzeleteket( Natúr sütés). Mikor megsült akkor kivesszük a húsokat, a serpenyőt félrehúzok, teszünk bele egy kevés lisztet,simára elkeverjük, megszórjuk fűszerpaprikával,egy kevés vizet öntünk bele vagy csontalaplevet,só,bors és esetleg erős Pista, préselt fokhagyma ízlés szerint. Visszatesszük a húsokat a mártásba és összeforraljuk.
Közben pedig a megtisztított burgonyát hasábra vágjuk és bő olajban kisütjük, ha megvan akkor egy edénybe beletesszük a kisült burgonyát és sóval, borssal és fűszerpaprikával megszórjuk és összekeverjük.
Jó Étvágyat!!!! :)))
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »