Fokhagymás szelet recept

Hozzávalók:
- 40 dkg karaj szeletelve
- 10 dkg liszt
- olaj
- fél fokhagyma
- só, bors, fűszerpaprika
- erős Pista (de ez nem muszáj)
- csontalaplé (de jó a víz is )
- 0,5 kg burgonya ( vagy Mirelit )
Elkészítése:
A húsokat kiklopfoljuk,egy serpenyőbe kevés olajat öntünk. Amikor forró az olaj beletesszük a lisztbe forgatott hússzeleteket( Natúr sütés). Mikor megsült akkor kivesszük a húsokat, a serpenyőt félrehúzok, teszünk bele egy kevés lisztet,simára elkeverjük, megszórjuk fűszerpaprikával,egy kevés vizet öntünk bele vagy csontalaplevet,só,bors és esetleg erős Pista, préselt fokhagyma ízlés szerint. Visszatesszük a húsokat a mártásba és összeforraljuk.
Közben pedig a megtisztított burgonyát hasábra vágjuk és bő olajban kisütjük, ha megvan akkor egy edénybe beletesszük a kisült burgonyát és sóval, borssal és fűszerpaprikával megszórjuk és összekeverjük.
Jó Étvágyat!!!! :)))
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »