Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fokhagymás szelet recept

Fokhagymás szelet
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg karaj szeletelve
    • 10 dkg liszt
    • olaj
    • fél fokhagyma
    • só, bors, fűszerpaprika
    • erős Pista (de ez nem muszáj)
    • csontalaplé (de jó a víz is )
    • 0,5 kg burgonya ( vagy Mirelit )

    Elkészítése:
    A húsokat kiklopfoljuk,egy serpenyőbe kevés olajat öntünk. Amikor forró az olaj beletesszük a lisztbe forgatott hússzeleteket( Natúr sütés). Mikor megsült akkor kivesszük a húsokat, a serpenyőt félrehúzok, teszünk bele egy kevés lisztet,simára elkeverjük, megszórjuk fűszerpaprikával,egy kevés vizet öntünk bele vagy csontalaplevet,só,bors és esetleg erős Pista, préselt fokhagyma ízlés szerint. Visszatesszük a húsokat a mártásba és összeforraljuk.
    Közben pedig a megtisztított burgonyát hasábra vágjuk és bő olajban kisütjük, ha megvan akkor egy edénybe beletesszük a kisült burgonyát és sóval, borssal és fűszerpaprikával megszórjuk és összekeverjük.
    Jó Étvágyat!!!! :)))

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá