Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fokhagymás sertéstarja rántva recept

Fokhagymás sertéstarja rántva
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
150 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:
    Hozzávalók 4 személyre:

    A hús pácolásához:

    • 4 nagyobb szelet sertés tarja
    • 1/2 l tej
    • 1 tk. grill fűszer só
    • 1 mk. őrölt fekete bors
    • 3-4 gerezd fokhagyma

    A panírozáshoz:

    • finom liszt
    • tojás
    • zsemlemorzsa

    A sütéshez:

    • étolaj

    Elkészítése:

    A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Fűszerezzük grill fűszerrel és az átnyomott fokhagymával. Tejet öntünk rá és legalább egy órára a hűtőbe tesszük. A pácolást előző nap is elvégezhetjük. Minél többet pácolódik annál puhább és finomabb lesz a hús!

    A húst lecsepegtetjük, papír törlőn leszárítjuk és a szokásos módon bepanírozzuk, majd bő olajban közepes lángon kisütjük.
    A köretnek sült újburgonyát készítettem mellé.
    Jó étvágyat kívánok hozzá!!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá