Fokhagymás párolt oldalas recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 1,5 kg oldalas
- 2 ek zsír
- 1 db vöröshagyma
- 6 gerezd fokhagyma
- 1 kávéskanál őrölt kömény
- 2 dl rozébor
- őrölt bors
- só
Elkészítése:
A zsíron megdinsztelem a kockára vágott vöröshagymát.
Az oldalast feldarabolom és a hagymára dobom, rászeletelem a fokhagymát.
Megszórom köménnyel, borssal, sózom, aláöntöm a bort és lefedve puhára párolom a húst.
Az elfőtt levet vízzel pótolom.
A fokhagymás párolt oldalas kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 242 kcal
Fehérje: 12 g
Szénhidrát: 1 g
Zsír: 20 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 12 g
Szénhidrát: 1 g
Zsír: 20 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

