Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fokhagymás, paradicsomos, tojásos karaj recept

Fokhagymás, paradicsomos, tojásos karaj
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg karaj
    • 1 kis tubus fokhagymakrém
    • 5-6 db közepes paradicsom
    • 6 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • só, bors, olaj

    Elkészítése:
    A karajt vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk (csak csínnyán a sóval, mert a fokhagymakrém is sós), majd mindkét oldalát bekenjük a fokhagymakrémmel. Ha kész, akkor egy közepes tepsi aljára tesszük, pici olajjal. Rákarikázzuk a paradicsomot, úgy hogy befedje a hússzeleteket. Alufóliával befedjük a tepsit és kb. 1,5 órán keresztül 160-170 fokon lassan puhára pároljuk. Amikor megfőtt a hús, levesszük a fóliát, és a paradicsomos húsokra (még forrón) ráütjük a tojásokat, majd visszatesszük a sütőbe, addig, míg megsülnek a tükörtojások.

    Rizzsel vagy kockára vágott sültkrumplival a legfinomabb.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá