Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fokhagymás-mustáros sertéscomb rukkola salátával recept

Fokhagymás-mustáros sertéscomb rukkola salátával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 30-40 dkg sertéscomb
    • 4 tk. mustár
    • 3 gerezd fokhagyma
    • só, bors
    • 4-5 ek olaj
    • rukkola
    • tárkonyos ecet
    • olíva olaj
    • só, bors

    Elkészítése:

    A húst felszeleteljük sóval, borssal, egész magvas mustárral, zúzott fokhagymával fűszerezzük, majd olajjal összekeverjük.

    Néhány órára hűtőbe tesszük, de akár egy napig is érlelődhetnek az ízek.

    Serpenyőben mindkét oldalán fehéredésig pirítjuk, majd öntünk alá kevés vizet és fedő alatt puhára pároljuk. Időközönként pótolhatjuk alatta a vizet.

    Ha megpuhult a hús, akkor pirosra (nem égett színűre) sütjük a hússzeleteket.

    A rukkolát sóval, borssal fűszerezzük és olíva olajjal, tárkonyos ecettel összekeverjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá