Fokhagymás-mustáros sertéscomb rukkola salátával recept

Hozzávalók:
- 30-40 dkg sertéscomb
- 4 tk. mustár
- 3 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 4-5 ek olaj
- rukkola
- tárkonyos ecet
- olíva olaj
- só, bors
Elkészítése:
A húst felszeleteljük sóval, borssal, egész magvas mustárral, zúzott fokhagymával fűszerezzük, majd olajjal összekeverjük.
Néhány órára hűtőbe tesszük, de akár egy napig is érlelődhetnek az ízek.
Serpenyőben mindkét oldalán fehéredésig pirítjuk, majd öntünk alá kevés vizet és fedő alatt puhára pároljuk. Időközönként pótolhatjuk alatta a vizet.
Ha megpuhult a hús, akkor pirosra (nem égett színűre) sütjük a hússzeleteket.
A rukkolát sóval, borssal fűszerezzük és olíva olajjal, tárkonyos ecettel összekeverjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »