Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fokhagymás-krémsajtos szűzpecsenye recept

Fokhagymás-krémsajtos szűzpecsenye
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 400 g szűzpecsenye
    • 100 g tömlős sajt
    • 200 ml főzőtejszín
    • 5 gerezd fokhagyma
    • őrölt bors
    • olívaolaj
    • petrezselyemzöld

    Elkészítése:

    A szűzpecsenyét leöblítjük majd papírtörlővel leszárítjuk. Felszeleteljük, majd a szeleteket csíkokra vágjuk. Meghintjük sóval, őrölt borssal és egy wokban forró olajon készre sütjük.

    A tömlős sajtot összekeverjük a főzőtejszínnel, megízesítjük sóval, őrölt borssal. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és alaposan átkeverjük. A kész mártást ráöntjük a húsra és egyet forralunk rajta.

    Vágott petrezselyemzölddel díszítjük és rizzsel, főtt krumplival tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá