Elzászi sertésborda recept

Hozzávalók:
- 8 szelet kicsontozott sertésborda
- 2 evőkanál olaj
- 2 evőkanál paradicsompüré
- 1 evőkanál liszt
- 10 dkg füstölt szalonna
- 50 dkg hordós káposzta
- só
- fokhagyma
Elkészítés:
A kivert, besózott hússzeletek mindkét oldalát az olajban nagy lángon pirosra sütjük. A húst kiszedjük, félretesszük, a zsiradékba tesszük a lisztet, a paradicsomot, a tört fokhagymát, és kevés vízzel felforraljuk. A hússzeleteket tűzálló tál aljára terítjük, a vékonyra szelt füstölt szalonnát rászórjuk, a káposztával betakarjuk, és a fokhagymás mártással leöntve, fedő alatt addig pároljuk, amíg az egész jó puha nem lett.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »