Debreceni töltött karaj recept

Hozzávalók:
- 1 kg sertés rövidkaraj
- 250 g kolbász (füstölt)
- 1 közepes paradicsom
- 1 közepes paprika
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint (őrölt)
- 1 kk fűszerpaprika
- 3 ek napraforgó olaj
- 0,5 dl víz
Elkészítése:
A hús közepébe hosszában lyukat szúrunk. Ebbe beledugjuk a kolbászt. Minden oldalát átdörzsöljük sóval, borssal és egy kevés pirospaprikával.
Egy tepsibe kevés olajat tesszük, beleöntünk fél dl vizet. Beletesszük a húst. Melléhelyezzük a paprikát és a paradicsomot. Letakarjuk, majd 180 fokon puhára pároljuk. Ha már megpuhult levesszük róla a fóliát és szép pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »