Virslis tekercs recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 4 vastagabb szelet sertéscomb vagy csont nélküli karaj
- 2 pár jó minőségű virsli
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1,5 dl sör
- 2-3 ek liszt
- só, bors ízlés szerint
- bő olaj a sütéséhez
Elkészítése:
A hússzeleteket vékonyra kiverjük, megsózzuk, majd egy-egy lehéjazott virslit rátéve szorosan feltekerjük és hústűvel megtűzzük.
A tojást habosra keverjük a sörrel, liszttel, sóval és borssal (sűrű palacsintatésztának kell lennie).
A tekercseket először lisztbe mártjuk, ezután a tésztában megforgatva bő, forró olajban pirosra sütjük.
Sült burgonyával és tartármártással vagy rizibizivel kínáljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.