Brüsszeli sertéscomb recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg sertéscomb
- 2 evőkanál olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 kis fej zeller
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 kis szál póréhagyma
- 1 pohár vörösbor
- 1 evőkanál liszt
- só
- pirospaprika
- majoránna
Elkészítés:
A combot tekercs alakúra formázzuk, és zsineggel átkötjük, hogy az alakját megtartsa. Majoránnában, pirospaprikában megforgatjuk, és megsózzuk. A forró olajba fektetjük, az apróra vágott hagymát mellédobjuk, és a húst forgatva, együtt pirítjuk. Végül a többi hozzávalót is beletesszük, a borral felengedjük, és lefedve puhára pároljuk, A húst kivesszük, a zsineget leszedjük, és a pecsenyét felszeleteljük. A levét a liszttel besűrítjük, és átszűrve a tálra rakott sültre öntjük. Burgonyafánk a legjobb hozzá.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.