Brüsszeli sertéscomb recept

Hozzávalók:
- 1 kg sertéscomb
- 2 evőkanál olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 kis fej zeller
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 kis szál póréhagyma
- 1 pohár vörösbor
- 1 evőkanál liszt
- só
- pirospaprika
- majoránna
Elkészítés:
A combot tekercs alakúra formázzuk, és zsineggel átkötjük, hogy az alakját megtartsa. Majoránnában, pirospaprikában megforgatjuk, és megsózzuk. A forró olajba fektetjük, az apróra vágott hagymát mellédobjuk, és a húst forgatva, együtt pirítjuk. Végül a többi hozzávalót is beletesszük, a borral felengedjük, és lefedve puhára pároljuk, A húst kivesszük, a zsineget leszedjük, és a pecsenyét felszeleteljük. A levét a liszttel besűrítjük, és átszűrve a tálra rakott sültre öntjük. Burgonyafánk a legjobb hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »