Brassói aprópecsenye – a miénk recept

Hozzávalók:
- 1 kg sertéscomb
- 3 darab vöröshagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- 100 g füstölt szalonna
- 350 ml paradicsomszósz
- só
- bors
- majoránna
- 2 darab leveskocka
Elkészítése:
Vágjuk kockára a húst, szalonnát, vöröshagymát. Egy nagyobb lábasban zsírjára sütjük a szalonnát, a hagymát üvegesre pirítjuk és hozzáadjuk a húst.
A húst fehéredésig pörköljük majd hozzátesszük a préselt fokhagymát. Egyet forralunk rajta, hozzátesszük a paradicsomszószt. Ha kevés a lé, felöntjük egy kis vízzel, majd hozzáadjuk a leveskockákat.
Megsózzuk, borsozzuk, megszórjuk majoránnával és lassú tűzön készre főzzük. Sült krumplival tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »