Brassói aprópecsenye – a miénk recept

Hozzávalók:
- 1 kg sertéscomb
- 3 darab vöröshagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- 100 g füstölt szalonna
- 350 ml paradicsomszósz
- só
- bors
- majoránna
- 2 darab leveskocka
Elkészítése:
Vágjuk kockára a húst, szalonnát, vöröshagymát. Egy nagyobb lábasban zsírjára sütjük a szalonnát, a hagymát üvegesre pirítjuk és hozzáadjuk a húst.
A húst fehéredésig pörköljük majd hozzátesszük a préselt fokhagymát. Egyet forralunk rajta, hozzátesszük a paradicsomszószt. Ha kevés a lé, felöntjük egy kis vízzel, majd hozzáadjuk a leveskockákat.
Megsózzuk, borsozzuk, megszórjuk majoránnával és lassú tűzön készre főzzük. Sült krumplival tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »