Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Bakonyi sertésborda recept

Bakonyi sertésborda
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • csont nélküli karaj
    • 30 dkg gomba
    • 20 dkg szalonna vagy házi sonka
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 paradicsom
    • 1 paprika
    • bors
    • 1 kanál étkezési keményítő
    • piros őrölt paprika
    • olaj
    • 1 pohár tejföl
    • 1 kanál étkezési keményitő

    Elkészítése:

    A húsokat kiklopfoltam, sóztam borsoztam, majd lisztbe forgattam és kevés olajban kisütöttem. A sonkát apró kockákra vágtam kisütöttem, hozzáadtam a kockára vágott hagymát, amit üvegesre pároltam, majd jött a paradicsom és paprika, ami szintén kis kockára volt vágva.

    Hozzáadtam a szeletelt gombát is valamint a piros paprikát 1 deci vizet tettem rá beleraktam a hús szeleteket és még 10 percig kis fokozaton főztem, majd a tejföllel és az étkezési keményítővel behabartam. Nokedlival tálaltam.

    Nagyon finom étel.


    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá