Bakonyi sertésborda recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- csont nélküli karaj
- 30 dkg gomba
- 20 dkg szalonna vagy házi sonka
- 1 fej vöröshagyma
- 1 paradicsom
- 1 paprika
- só
- bors
- 1 kanál étkezési keményítő
- piros őrölt paprika
- olaj
- 1 pohár tejföl
- 1 kanál étkezési keményitő
Elkészítése:
A húsokat kiklopfoltam, sóztam borsoztam, majd lisztbe forgattam és kevés olajban kisütöttem. A sonkát apró kockákra vágtam kisütöttem, hozzáadtam a kockára vágott hagymát, amit üvegesre pároltam, majd jött a paradicsom és paprika, ami szintén kis kockára volt vágva.
Hozzáadtam a szeletelt gombát is valamint a piros paprikát 1 deci vizet tettem rá beleraktam a hús szeleteket és még 10 percig kis fokozaton főztem, majd a tejföllel és az étkezési keményítővel behabartam. Nokedlival tálaltam.
Nagyon finom étel.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »