Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Almával töltött vagdalt hús recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg sertés, vagy marhahús
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 3-4 alma
    • 1 evőkanál olaj
    • őrölt bors

    Elkészítés:
    A húst a tojással, sóval, borssal összegyúrjuk, és téglalap alakban olajozott alufóliára terítjük. Megtisztított almaszeletekkel sűrűn kirakjuk, és óvatosan összegöngyölve a fóliába csomagoljuk. Őzgerinc, vagy püspökkenyérformába fektetjük, és megsütjük. Tálaláskor a fóliából kibontjuk, 10 percig pihentetjük, és óvatosan szeleteljük, nehogy az almadarabok kihulljanak.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá