Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Almás hús recept

Almás hús
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg sertéscomb, felszeletelve és kiklopfolva
    • 2 ek étolaj
    • 40 dkg alma
    • 1 kk liszt
    • tárkony

    Elkészítése:
    A besózott hússzeleteket forró olajban elősütjük és egy dl vizet aláöntve fedő alatt pároljuk. Mielőtt a hús teljesen megpuhulna, almaszeleteket rakunk a tetejére és a tárkonyt is rászórva tovább pároljuk. Ha a hús puha, a húslét a liszttel besűrítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá