Almás hús recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 50 dkg sertéscomb, felszeletelve és kiklopfolva
- 2 ek étolaj
- 40 dkg alma
- 1 kk liszt
- só
- tárkony
Elkészítése:
A besózott hússzeleteket forró olajban elősütjük és egy dl vizet aláöntve fedő alatt pároljuk. Mielőtt a hús teljesen megpuhulna, almaszeleteket rakunk a tetejére és a tárkonyt is rászórva tovább pároljuk. Ha a hús puha, a húslét a liszttel besűrítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.